More

    Мета: Албанија е последна во Европа според бројот на лекари по глава на жител

    Албанскиот претседател, Илир Мета, во реакција на Фејсбук наведува дека Европската фондација за квалификувани човечки ресурси ја рангира Албанија како последна земја во Европа според бројот на лекари по глава на жител, додавајќи дека тоа е драматичен показател за земјата. -Европската фондација за квалификувани човечки ресурси ја рангира Албанија како последна земја во Европа според […]

    The post Мета: Албанија е последна во Европа според бројот на лекари по глава на жител first appeared on TV21.mk.

    spot_img