More

    Натпреварот Шкендија-Шкупи прекинат – на терен фрлена тоалетна хартија

    Неколку минути по почетокот на вториот дел, натпреварот Шкендија-Шкупи беше прекинат, јавува ТВ21. На стадионот фрлени тоалетна хартија и огномет. Резултатот останува 0:0.

    The post Натпреварот Шкендија-Шкупи прекинат – на терен фрлена тоалетна хартија first appeared on TV21.mk.

    spot_img