More

    Стерјовски: Македонец претседател на Албанија, зошто да не, во Црна Гора избраа Албанец за премиер

    Лидерот на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ, Васил Стерјовски за албанската национална телевизија МЦН, на прашањето во врска со предлогот на партијата Македонец да биде кандидат за иден шеф на државата, прави споредба со изборот на Дритан Абазовиќ за премиер на Црна Гора. -Зошто да не. Неодамна го имавме […]

    The post Стерјовски: Македонец претседател на Албанија, зошто да не, во Црна Гора избраа Албанец за премиер first appeared on TV21.mk.

    spot_img