More

    Тест од пет секунди за да проверите дали месото е свежо

    Месото пристигнува во продавниците во различни форми и не е секогаш лесно да се препознае кое е свежо и квалитетно, особено ако е мелено. Најдобро би било да купите домашнo, но тоа не е секогаш можно. Добро е да се даде предност на производите од регионот кои поминале на краток пат до продавница, но покрај […]

    The post Тест од пет секунди за да проверите дали месото е свежо first appeared on TV21.mk.

    spot_img