More

    Ја реновирале куќата во Канада и нашле стара кутија со документи на хрватски јазик

    При реновирањето на куќата, едно семејство од Канада пронашло мала метална кутија во која имало документи на хрватски јазик. Документите и ги дале на сосетката Ненси Трускот мислејќи дека нешто такво можеби и е интересно. „Овде има богатство, четири документи, два што не можам да ги прочитам бидејќи се од Југославија“, изјави Трускот за CTW […]

    The post Ја реновирале куќата во Канада и нашле стара кутија со документи на хрватски јазик first appeared on TV21.mk.

    spot_img