More

    Биткоинот на најниско ниво од јануари

    Биткоинот денеска падна на најниско ниво од јануари, бидејќи падот на берзите продолжува негативно да влијае на криптовалутите, чие тргување ги следи таканаречените поризични средства, како што се акциите на технолошките компании. Биткоинот падна на 33.266 долари во утринското тргување во Азија, приближувајќи се на најниското ниво од јануари, кога беше само 32.951 долари. Падот […]

    The post Биткоинот на најниско ниво од јануари first appeared on TV21.mk.

    spot_img