More

    Брегу повика на промена на процесот за пристапување во ЕУ

    Генералната секретарка на Советот за регионална соработка (РСС) Мајлинда Брегу во име на Западен Балкан повика денеска на промена на процесот на пристапување кон Европската унија, соопшти РСС. -Пред тоа „доцна“ да потрае цел живот, процесот на пристапување треба да се смени. На подобро. Бидејќи цената на застојот во проширувањето на Западен Балкан е голема […]

    The post Брегу повика на промена на процесот за пристапување во ЕУ first appeared on TV21.mk.

    spot_img