More

    МТСП: Се укинуваат Ковид протоколите во предучулишните установи

    Владата на Република Северна Македонија на редовната 42-ра седница ги прифати предлозите на Главниот координативен кризен штаб утврдени според препораките на Комисијата за заразни болести. Согласно овие предлози, Владата донесе заклучок според кој престануваат да важат сите рестриктивни мерки освен задолжително носење заштитни маски во здравтсвените установи, аптеките и во установите за згрижување мна возрасни […]

    The post МТСП: Се укинуваат Ковид протоколите во предучулишните установи first appeared on TV21.mk.

    spot_img