More

    Фудбалската магија станува реалност: Oригиналниот FIFA World Cup™ трофеј пристигнува во Скопје!

    За првпат во македонската фудбалска историја, нашата земја ќе биде дел од петтата турнеја на FIFA World Cup™ трофејот организирана од Coca-Cola, официјалниот спонзор на настанот. Фудбалски фанови во земјата, време е за еуфорија!   Оригиналниот и единствен златен FIFA World Cup™ трофеј конечно пристигнува во нашата земја. Сите вљубеници во фудбалот, кои сонуваат да […]

    The post Фудбалската магија станува реалност: Oригиналниот FIFA World Cup™ трофеј пристигнува во Скопје! first appeared on TV21.mk.

    spot_img