More

    МТСП: Започнува интезивна работа на новиот Закон за работни односи

    Министерството за труд и социјална политика од утре започнува со интезивна работа на новиот Закон за работни односи, со цел креирање на нов системски закон кој ќе одговори на потребите на едно современо општество. Во подготовката на новиот Закон за работни односи, ќе учествуваат сите чинители во општеството, претставници на работниците, работодавачите, Меѓународната организација на […]

    The post МТСП: Започнува интезивна работа на новиот Закон за работни односи first appeared on TV21.mk.

    spot_img