More

    Напредок во процесот на пристапување сега е стратешки интерес на ЕУ и регионот

    Напредок во процесот на пристапување сега со отворање на пристапните преговори со Скопје е стратешки интерес на ЕУ и регионот. Членството на Македонија во Унијата ќе донесе поголема сигурност и стабилност на Балканот и во Европа, порачаа членки на ЕУ и САД. И Скопје е на став дека сега е вистински момент Европа да го […]

    The post Напредок во процесот на пристапување сега е стратешки интерес на ЕУ и регионот first appeared on TV21.mk.

    spot_img