More

    Синадиновска: Имаме сега феномен на тужби, тужителот знае дека нема да го добие случајот, но има намера да го малтретира новинарот

    Катерина Синадиновска од Советот за етика вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека во моментов има феномен на тужби т.н. слеп тужби. Според неа, во овие тужби, тужителот знае дека нема да го добие случајот, но сепак има намера да го малтретира новинарот. „Колеги со години се влечат по судови, малтретирани се […]

    The post Синадиновска: Имаме сега феномен на тужби, тужителот знае дека нема да го добие случајот, но има намера да го малтретира новинарот first appeared on TV21.mk.

    spot_img