More

    Арсовски: Македонија има поддршка од европските партнери за старт на преговорите

    Северна Македонија ја има поддршката од европските партнери кои сметаат дека мора веднаш да ги започнеме преговорите за членство во ЕУ, а Владата секако го продолжува дијалогот со соседна Бугарија за изнаоѓање достоинствено и европско решение кое ќе го крене ветото и ќе го даде долгоочекуваниот датум за отпочнување на преговорите со Унијата, изјави портпаролот […]

    The post Арсовски: Македонија има поддршка од европските партнери за старт на преговорите first appeared on TV21.mk.

    spot_img