More

    Хронично воспаление на кожата кое секоја 10-та личност го има: Што е розацеа и како се препознава?

    Црвени образи, чувство на топлина и пецкање, суви очи, видливи капилари, зголемена чувствителност… Сето ова се симптоми кои можат да укажуваат на розацеа – често и хронично воспаление на кожата за кое нема лек. Да, звучи депресивно, но ништо не е безнадежно: со правилна дијагноза и грижа, како и напор, сите овие непријатности може да […]

    The post Хронично воспаление на кожата кое секоја 10-та личност го има: Што е розацеа и како се препознава? first appeared on TV21.mk.

    spot_img