More

    Во март 373 одобренија за градење, предвидена изградба на 501 стан

     Во март годинава се издадени 373 одобренија за градење, што е за 10,4 проценти повеќе во однос на март лани, објави денеска Државниот завод за статистика. Во Скопскиот регион се издадени 93 одобрениеја за градење, односно по 17 во општините Гази Баба и Карпош, 12 во Чучер Сандево, по седум во Петровец и Сопиште, три […]

    The post Во март 373 одобренија за градење, предвидена изградба на 501 стан first appeared on TV21.mk.

    spot_img