More

    Министерството за економија со предлог до Собранието: Во туристичките места сите трговци на мало да можат да работат во недела

    Министерството за економија достави до Собранието на Северна Македонија Предлог за измени и дополнувања на Законот за трговија со кои се дава предлог во туристичките места сите трговци на мало да можат да работат во недела и за време на празници. Измените и дополнувањата на Законот за трговија се доставени до партениците за нивно разгледување […]

    The post Министерството за економија со предлог до Собранието: Во туристичките места сите трговци на мало да можат да работат во недела first appeared on TV21.mk.

    spot_img