More

    Овие 10 земји се пласираа во финалето на Евровизија – слушнете ги нивните песни

    Првата полуфинална вечер на Евровизија е зад нас и ги имаме првите 10 финалисти. Земјите кои се пласираа во финалето се Швајцарија, Ерменија, Исланд, Литванија, Португалија, Норвешка, Грција, Украина, Молдавија и Холандија.

    The post Овие 10 земји се пласираа во финалето на Евровизија – слушнете ги нивните песни first appeared on TV21.mk.

    spot_img