More

    Неделков: Изгледно е и денеска да има позитивни сигнали за конечно решение

    Во Министерството за образование и наука е во тек новата преговарачка средба меѓу Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) на која двете страни треба да се усогласат за отворените прашања во врска со платите и колективните догвори во основното и средното образование. Претседателот на СОНК Јаким Неделков пред новата средба попладнево истакна дека […]

    The post Неделков: Изгледно е и денеска да има позитивни сигнали за конечно решение first appeared on TV21.mk.

    spot_img