More

    Нов штрајк или повисоки плати? – До вторник ќе се знае епилогот од СОНК и МОН

    Нов штрајк или повисоки плати? Кој ќе биде епилогот од средбите меѓу Министерството за образование и наука и Синдикатот за образование и наука ќе се знае во вторник. Оптимизам за договор има од двете страни. „Не се надевам, но мора да завршиме веќе идната недела каде јавноста ќе биде запознаена. Дали штрајкот ќе биде повторно […]

    The post Нов штрајк или повисоки плати? – До вторник ќе се знае епилогот од СОНК и МОН first appeared on TV21.mk.

    spot_img