More

    Споменици одобруваат и градат општините, во услови криза градоначалниците да размислат каде ги инвестираат средствата, порача Ковачевски

     Подигнување на спомен-облежеја одобруваат и градат општините со општински средства и општинските советници и градоначалникот одлучиле дека тие финансиски средства треба да ги вложат во такво обележје, истакна денеска во Прилеп премиерот Димитар Ковчевски во врска со споменикот на ОНА во Слупчане. – Во услови на криза јас сметам дека советниците во сите општини и […]

    The post Споменици одобруваат и градат општините, во услови криза градоначалниците да размислат каде ги инвестираат средствата, порача Ковачевски first appeared on TV21.mk.

    spot_img