More

    Туркиш ерлајнс ги откажа летовите за Украина и неколку градови во Русија и Белорусија

    Турската национална авиокомпанија „Туркиш ерлајнс“ денеска објави дека ги откажува летовите за Украина и неколку градови во Русија и Белорусија. Мерката важи до 30 јуни годинава. „Туркиш ерлајнс“ ги откажа летовите за Украина, руските градови Сочи, Ростов на Дон и Екатеринбург и белорускиот главен град Минск. Во соопштението на авиокомпанијата се наведува дека мерката е […]

    The post Туркиш ерлајнс ги откажа летовите за Украина и неколку градови во Русија и Белорусија first appeared on TV21.mk.

    spot_img