Politics

The newest United States presidential candidate

October 14, 2016 0

All right. Well, take care yourself. I guess that’s what you’re best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it…

Tech

Uploaded brains will take over all jobs in 100…

October 14, 2016 0

All right. Well, take care yourself. I guess that’s what you’re best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it…

World

9 Things To Do Before Starting a Business

October 5, 2016 0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sed egestas neque. Nullam pharetra tortor ut luctus venenatis. Duis consequat magna nec elit laoreet mattis.…

Travel Guides

Çfarë i bëri vajza e Shyhrete Behluli, Shkurte Gashit?

October 16, 2018 0

Pas famës së Shyhretes të famshme pa dashje u bën edhe vajzat e saj në përjashtim nga Engji e cila vendosi të vazhdoj rrugën e…

Femij te lumtur

October 14, 2018 0

Në cilin vend është më mirë të jesh fëmijë?

October 13, 2018 0

Norvegjia dhe Sllovenia figurojnë në dy pozicionet kryesore në fillim të listës, si vendet më të mira për fëmijët, të ndjekura nga Finlanda, Holanda, Suedia,…