Kompania më e madhe për fluturime Aegean Airlines do të nisë fluturimet midis Athinës dhe Shkupit më 1 nëntor, duke rikthyer kështu shërbimet midis dy qyteteve të mëdha më shumë se një dekadë. Fluturimet do të zhvillohen dy herë në javë, çdo të martë dhe të enjte dhe do të operohen nda dega e saj rajonale Olympic Air.

Emri i aeroportit të Shkupit ishte një nga pengesat kryesore që Aegean të vazhdojë me fluturimet midis dy kryeqendrave në vitet e fundit. I njohur dikur si Leka i Madhm aerporti u riemërua në mars, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *