Почетокот на бонус играта „бонус online” Државна лотарија го одбележува со донација за институт за белодробни заболувања кај децата во Козле

Share This Post

Државна
лотарија
на
барање
на
учесниците
во
игрите
на
среќа
започна
втора
сезона
од
бонус
играта
за
забава
и
добивки
„БОНУС

ONLINE
“.

Почетокот
на
играта,
го
одбележа
со
автомобилистот
Ристо
Вуков

Рико,
кој
вчера,
на
9.6.2022
год,
гостуваше
во
Лото
емисијата
и
за
првпат
во
втората
сезона,
симболично
го
заврте
тркалото
на
среќата.

Сумата
од
100
000
денари
испишана
на
полето
на
коешто
застана
стрелката,
Државна
лотарија
ја
триплираше,
со
цел 
донација
од
300
000
денари
за
ЈЗУ
Институтот
за
белодробни
заболувања
кај
децата

КОЗЛЕ.

Нашиот
спортист
Ристо
Вуков

Рико
е
еден
од
нашите
најдобри
автомобилисти
којшто
како
бренд
амбасадор
ја
пренесува
пораката
за
одговорно
учество
во
игрите
на
среќа, 
поволностите
на
брзото,
лесно
и
безбедно
онлајн
учество
преку
веб-страната

www.loto.mk

и
потсетува
дека
преку
учество
во
игрите
на
среќа
на
Државна
лотарија,
сите
придонесуваме
за
поддршка
на
општествено
корисни
цели.

Сите
коишто
сакаат
да
учествуваат
во
бонус
играта
„Бонус

ONLINE

можат
да
се
регистрираат
брзо,
безбедно
и
лесно
на
веб
страната

www.loto.mk

и
да
ги
уплатат
среќните
бројчиња.
Доколку
бидат
извлечени
по
електронски
пат
добиваат
ексклузивна
можност
да
го
завртат
Тркалото
на
среќата
во
Лото
емисија
и
да
добијат
бонус
од
50
000,
100
000
или
150
000
денари.

Минатата
сезона
на
бонус
играта
„Бонус

ONLINE

беа
освоени
вкупно
2
200
000
денари,
а
со
тоа
испишавме
бројни
среќни
приказни
на
нашите

ONLINE

играчи.

Државна
лотарија
е
активен
член
на
нашето
општествено
живеење
и
донира
во
општествени
одговорни
цели
согласно
своите
начела
и
стратегија
на
делување.

Нашите
игри
на
среќа
менуваат
животи,
не
само
за
добитниците
туку
и
за
сите
оние
коишто
се
крајни
корисници
на
општественоодговорните
цели
во
коишто
се
инвестира
со
секоја
нова
уплата.

Повеќе
податоци
на
www.loto.mk

spot_img

Related Posts

Владата и СОНК се договорија – 12% покачување за наставниците

Синдикатот за образование, наука и култура и Владата на...

Северна Кореја ги осуди САД поради исфрлањето на Русија од Советот за човекови права на ОН

Минатата недела Русија беше суспендирана од водечкото тело за...

Иновативната тутунска алтернатива IQOS две години присутна во Македонија

Иновативниот уред IQOS кој претставува помалку штетна алтернатива во однос на цигарите, веќе две години е присутен и на македонскиот пазар. Со појавата на овој електронски уред, возрасните пушачи кои не сакаат да се откажат од цигарите добија можност да се приклучат на големото семејство од над 21 милиони луѓе ширум светот кои кои го користат  овој систем за загревање развиен врз база на научни докази. Овој електронски уред го загрева, а не го согорува тутунот, при што се создава аеросол кој во себе содржи во просек 95 отсто помалку штетни и потенцијално штетни состојки во однос на чадот од цигарите. Со загревањето се задржува истото ниво никотин, но се елиминираат чадот, катранот, пепелта и други штетни состојки кои настануваат при процесот на согорување на цигарите. Пред две години, реномираната американска агенција за храна и лекови (ФДА) донесе одлука во која меѓудругото наведува и дека целосен премин од класичните цигари на IQOS ја намалува изложеноста на телото на штетни и потенцијално штетни материи. Уредот е резултат на работата и посветеноста на над 400 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис, а инвестирани се повеќе од 7 милијарди долари. Овој иновативен уред е достапен на 71 пазар во светот. Повеќе за технологијата зад IQOS можете да дознаете на: PMI Science | Philip Morris International. Компанијата ФМТКП е заедничка компанија на Филип Морис интернешнл и Тутунскиот комбинат Прилеп основана во 2014 година.

Спасовски: Руските дипломати се протерани поради излегување надвор од нивниот дипломатски мандат

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во дебатниот магазин...

Бесими: Се наоѓаме во период кога една по друга следат три кризи

Министерот за финансии Фатмир Бесими гостува вечерва во дебатниот...
- Advertisement -spot_img